PREMIER LEAGUE

Διαψεύδει η Στόουκ τις φήμες για Μπέγκοβιτς και Σίτι

Διαψεύδει η Στόουκ τις φήμες για Μπέγκοβιτς και Σίτι

Ο πρόεδρος της Στόουκ, Πίτερ Κόουτς, αναφέρθηκε στις έντονες φήμες που έχουν αναπτυχθεί τελευταία σχετικά με την παραχώρηση του Ασμίρ Μπέγκοβιτς στην Μάντσεστερ Σίτι τον προσεχή Ιανουάριο.

Δημοσιεύματα από το νησί θέλουν την Σίτι διατεθειμένη να αποκτήσει τον Βόσνιο τερματοφύλακα από τους "πότερς", δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Τζο Χαρτ, πιθανότατα ως δανεικό, προκειμένου να ανακάμψει από την αγωνιστική κοιλιά στην οποία έχει περιέλθει τον τελευταίο χρόνο.

Ο ισχύρος άνδρας της Στόουκ, ωστόσο, διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο δηλώνοντας ότι πρόκειται για ανυπόστατες φήμες.

" Αυτή η ιστορία είναι καινούρια σε μένα και απέχει από την αλήθεια. Σίγουρα δεν μας έχουν προσεγγίσει. Είναι τερματοφύλακας παγκοσμίας κλάσης και τέτοιου είδους δημοσιεύματα θα υπάρχουν. Η μόνη μας ανησυχία είναι να μείνει συγκεντρωμένος σε μας και να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει τώρα. Είναι σημαντικό για εμάς να τον κρατήσουμε μέχρι το καλοκαίρι γιατί είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και είναι παίκτης κλειδί."

Ο 26χρονος τερματοφύλακας, με καναδικές καταβολές, βρίσκεται στην ομάδα από το 2010 και η σταθερή βελτίωση του με την πάροδο του χρόνου τον έχει αναγάγει σε έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι εμφανίσεις του έχουν θέλξει πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ, τα οποία τον έχουν στο στόχαστρό τους. Ο πρόεδρος της Στόουκ γνωρίζει ότι αν συνεχίσει να αγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο δεν θα είναι σε θέση να τον κρατήσει για πολύ, αν και έχει καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του μέχρι τον Ιούνιο του 2016, κι έτσι περιμένει τη μεγαλύτερη δυνατή προσφορά. Αυτή τη στιγμή ο Μπέγκοβιτς κοστολογείται στα 7.000.000 ευρώ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ