PREMIER LEAGUE

Δεν την τρομάζει το Μάντσεστερ

Δεν την τρομάζει το Μάντσεστερ

Η Τσέλσι έχει υπέρ της την προϊστορία στους αγώνες με τις ομάδες του Μάντσεστερ. Δείτε τον σχετικό πίνακα.

Τον πιο δύσκολο αγώνα στην Πρέμιερ Λιγκ θα δώσει την Κυριακή (21/9) η Τσέλσι στο "Etihad" κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι "μπλε" απειλούνται με την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις σερί νίκες.

Στις προηγούμενες 17 αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ στην έδρα της Σίτι, η προϊστορία ευνοεί την Τσέλσι. Οι "μπλε" έχουν 11 νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Οι τέσσερις από τις πέντε ήττες σημειώθηκαν από την σεζόν 2009-10 και μετέπειτα. Το αρνητικό σερί σταμάτησε για την Τσέλσι τον περασμένο Φεβρουάριο με τη νίκη 1-0 χάρις στο γκολ του Ιβάνοβιτς.

Η Τσέλσι έχει ένα ζηλευτό ρεκόρ απέναντι στις ομάδες του Μάντσεστερ στην Πρέμιερ Λιγκ. Κόντρα στην Σίτι έχει 22 νίκες (11 εκτός έδρας) και απέναντι στην Γιουνάιτεντ έχει 15 νίκες (6 εκτός έδρας).

Η Άρσεναλ είναι η δεύτερη ομάδα που έχει τις περισσότερες νίκες απέναντι στην Σίτι 21 (10 εκτός έδρας) ενώ η Λίβερπουλ η δεύτερη πίσω από την Σίτι με τις περισσότερες νίκες απέναντι στην Μάντσεστερ Γ. 13 (5 εκτός έδρας).

Η Τότεναμ έχει 20 νίκες κόντρα στην Σίτι (9 εκτός έδρας) ενώ η Άρσεναλ είναι η τρίτη ομάδα με τις περισσότερες νίκες με αντίπαλο την Γιουνάιτεντ 11 (3 εκτός έδρας). Δείτε τον πίνακα.

Δεν την τρομάζει το Μάντσεστερ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ