PREMIER LEAGUE

Αβεβαιότητα για Καραγκούνη

Αβεβαιότητα για Καραγκούνη

Ο Γιώργος Καραγκούνης αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη σεζόν. Δεν είναι σίγουρος για το αν θα παραμείνει στη Φούλαμ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει δηλώσει κατ'επανάληψη πόσο ευτυχισμένος είναι που παίζει ποδόσφαιρο στα αγγλικά γήπεδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φούλαμ ή σε άλλη ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας διαμένει στο Λονδίνο δίχως την οικογένεια του και ο χρόνος που περνάει μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, τον ενοχλεί.

" Η φετινή σεζόν ήταν πολύ ωραία για μένα, όμως στο μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δούμε γιατί είναι δύσκολο για μένα. Είμαι μόνος μου εδώ, χωρίς την οικογένεια μου και δεν είναι εύκολο αυτό. Απο εκεί και πέρα έχω πει πόσο μου αρέσει στην Φούλαμ. Ο Θεός ξέρει τι θα γίνει σε 2 μήνες που θα τελειώσει το πρωτάθλημα", είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό της Φούλαμ.

Αναφερόμενος στην πρώτη σεζόν του στη Φούλαμ ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε: " Όταν τον Σεπτέμβριο ήρθα στην ομάδα ήταν λίγο περίπλοκο, ήρθα κάπως καθυστερημένα, είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ήταν δύσκολο για μένα γιατί είχα διαφορετική προετοιμασία από τους υπόλοιπους παίκτες στην ομάδα. Ωστόσο, όλοι στον σύλλογο με βοήθησαν και με στήριξαν, είχα σεβασμό, αγάπη και όταν τα έχεις όλα αυτά νιώθεις την ομάδα σαν οικογένεια.

Αυτό το κλίμα βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο και αυτό που θέλω εγώ είναι να τους το ανταποδίδω σε κάθε αγώνα. Θέλω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, για τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους οπαδούς. Μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά, το έχω εκτιμήσει και θέλω να το ανταποδώσω με τις εμφανίσεις μου".

Επαίνεσε τους συμπαίκτες του, λέγοντας " όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν φερθεί πολύ καλά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον, με όλους έχω καλή συνεργασία. Ίσως λίγο παραπάνω με τον Σίντγουελ που έχουμε δώσει περισσότερους αγώνες μαζί στην μεσαία γραμμή, αλλά γενικά έχουμε βρει πολύ καλή χημεία. Στα τελευταία ματς έχουμε ρυθμό και παίρνουμε αποτελέσματα, με εξαίρεση το διάστημα Νοέμβριο - Δεκέμβριο που είχαμε μια πτώση".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ