PREMIER LEAGUE

Αντσελότι, η τρελή ιδέα της Τσέλσι

Αντσελότι, η τρελή ιδέα της Τσέλσι
© MATTHEW ASHTON/AMA

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στηρίζει προς τον παρόν τον Μουρίνιο όμως σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" σκέφτεται ήδη τον διάδοχό του: τον Κάρλο Αντσελότι!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πέταξε το γάντι στη διοίκηση της Τσέλσι όσον αφορά στην παραμονή του, μετά την ήττα-σοκ από τη Σαουθάμπτον και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και το διοικητικό συμβούλιο των Λονδρέζων αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε κάποια κίνηση εν θερμώ αλλά να συνεχίσουν με τον Πορτογάλο στον πάγκο.

Πέρα άλλωστε από το γεγονός πως πιστεύουν στην αξία του (είναι ο πιο επιτυχημένος τεχνικός στην ιστορία της Τσέλσι με τρία πρωταθλήματα μέσα σε πέντε φουλ σεζόν που έχει κάτσει στον πάγκο της) υπάρχει και το θέμα με το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το 2019, με τον Ρώσο κροίσο να καλείται να τον αποζημιώσει με 50.000.000 ευρώ για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Αντσελότι, η τρελή ιδέα της Τσέλσι

Σύμφωνα πάντως με την "Gazzetta dello Sport" ο Μουρίνιο δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την καρέκλα του αν συνεχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα, με τον Αμπράμοβιτς να έχει ήδη κατασταλάξει στο όνομα του Κάρλο Αντσελότι για να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στην άκρη του πάγκου.

Αντσελότι, η τρελή ιδέα της Τσέλσι

Σημειώνεται πως αν ο "Καρλίτο" έκατσε για δύο σεζόν στον πάγκο της Τσέλσι (2009-2011) πριν πάει σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας μάλιστα στην πρώτη του σεζόν το νταμπλ, κάτι που δεν είχαν πετύχει ποτέ στο παρελθόν οι Λονδρέζοι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ