PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Καραγκούνη η Φούλαμ

Ανακοίνωσε Καραγκούνη η Φούλαμ

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη στην ομάδα του Μάρτιν Γιολ. Το συμβόλαιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2014.

Την παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη επισημοποίησε η Φούλαμ. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν.

Ο Καραγκούνης έκανε μια εξαιρετική πρώτη χρονιά στο "Κρέιβεν Κότατζ" και αγαπήθηκε από το κοινό του λονδρέζικου συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Φούλαμ αναφέρει:

" Με χαρά ο σύλλογος ανακοινώνει πως ο Γιώργος Καραγκούνης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ, το οποίο θα τον κρατήσει στο Κρέιβεν Κότατζε μέχρι τις 30 Ιουλίου του 2014.

Μετά τη συμφωνία του με τους Γουάιτς τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Καραγκούνης καθιερώθηκε ως ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του Μάρτιν Γιολ με 28 συμμετοχές και δύο γκολ.

Η σκληρή δουλειά του και το πάθος του στο γήπεδο τον ανέδειξε σε αγαπημένο των οπαδών, ενώ κατέλαβε τη δεύτερη θέση τόσο στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη και του γκολ της χρονιάς την περασμένη περίοδο, όπως ψηφίστηκε από τους φιλάθλους μας.

Ο Καραγκούνης παραμένει βασικό μέλος της εθνικής Ελλάδας και πρόσφατα ο μέσος έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ