PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Σατσίρι η Στόουκ

Ανακοίνωσε Σατσίρι η Στόουκ
Σαχίρι

Στην Αγγλία και την Στόουκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζερντάν Σατσίρι με μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Την Κυριακή το απόγευμα ο Σατσίρι βρέθηκε στο "Britannia Stadium" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Στόουκ με την Λίβερπουλ (ήττα για τους γηπεδούχους με 1-0) και λίγες ημέρες αργότερα έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "Potters".

Έτσι, την Τρίτη (11/8) η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ελβετού μεσοεπιθετικού έναντι του ποσού των 17 εκ. ευρώ, που αποτελεί και ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου!

Αναλυτικά:

"Οι "Potters" έσπασαν μεταγραφικό ρεκόρ για να αποκτήσουν τον Ελβετό. Η Στόουκ Σίτι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Τζερντάν Σατσίρι από την Ίντερ έναντι του ποσό των 17 εκ. ευρώ.

Ο 23άχρονος διεθνής άσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα βρεθεί με τους συμπαίκτες του ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ. Ο Σατσίρι μετρά 17 γκολ σε 46 εμφανίσεις με την Ελβετία και ήταν μέλος της Μπάγερν Μονάχου που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2012-2013".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ