PREMIER LEAGUE

Αλλαγή σε διαιτητή επειδή είναι... φαν της Λέστερ!

Αλλαγή σε διαιτητή επειδή είναι... φαν της Λέστερ!

Λίγες ημέρες πριν το ματς της Στόουκ με την Τότεναμ αποφασίστηκε η αλλαγή του διαιτητή που θα σφυρίξει στο "Britannia". Ο λόγος είναι πως έχει δηλώσει φίλος της Λέστερ!

Το βράδυ της Δευτέρας η Τότεναμ δίνει ένα σημαντικότατο ματς στην προσπάθειά της να μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου καθώς φιλοξενείται στην δύσκολη έδρα της Στόουκ, το "Britannia", και φαίνεται πως το εν λόγω ματς απασχολεί πολύ τα μέλη της επιτροπής επαγγελματικής διαιτησίας στην Αγγλία (Professional Game Match Officials Ltd).

Απόδειξη ότι λίγες ημέρες προχώρησαν σε αλλαγές: ο Kevin Friend που είχε αρχικά οριστεί να διευθύνει το Στόουκ-Τότεναμ μεταφέρθηκε στο Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (19/4) ενώ θα τον αντικαταστήσει ο Neil Swarbrick.

Αιτία για αυτή την απόφαση ήταν πως ο Friend όχι μόνο είναι κάτοικος Λέστερ αλλά έχει δηλώσει το 2013 ότι παρακολουθούσε ματς στο "King Power Stadium" λόγω συμπάθειας στις "αλεπούδες".

Αλλαγή σε διαιτητή επειδή είναι... φαν της Λέστερ!

"Έχω δύο ομάδες, την Μπρίστολ Σίτι, επειδή γεννήθηκα στο Μπρίστολ, και επίσης την Λέστερ επειδή μένω στην περιοχή. Πηγαίνω αρκετά συχνά στο King Power Stadium", ήταν οι επίμαχες δηλώσεις του εν λόγω ρέφερι, οι οποίες προκάλεσαν την οργή φίλων της Τότεναμ και είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει η αλλαγή..

Σημειώνεται ότι αν και δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του προς την Λέστερ, ο Kevin Friend σφύριζε πέρυσι αγώνες των Χαλ, ΚΠΡ και Μπάρνσλεϊ, ομάδες που είχαν τους ίδιους στόχους με την Λέστερ καθώς μάχονταν και αυτές για την παραμονή στην Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ