ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ζέμαν: "Ο Τοροσίδης έχει εμπειρία"

Ζέμαν: "Ο Τοροσίδης έχει εμπειρία"

Ο Ζντένεκ Ζέμαν μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Βασίλη Τοροσίδη μετά το ματς Κυπέλλου με την Ίντερ, τονίζοντας ότι θα βοηθήσει τη Ρόμα. Στην αποστολή για το ματς με τη Μπολόνια ο "Τόρο".

"Έπαιζε μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες, έχει συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας και στην Ευρώπη. Διαθέτει εμπειρία, ταχύτητα και καλό πόδι, ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει.

Χρειαζόμαστε κάποιον που να μπορεί να γίνει και η εναλλακτική λύση για τον Ντοντό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρόμα μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ, αναφορικά με την τελευταία μεταγραφή της Ρόμα.

Σημειώνεται πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης το προπονητικό κέντρο "Φούλβιο Μπερναρντίνι" και στη συνέχεια έφαγε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο συμπατριώτης του Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέλαβε το ρόλο του μεταφραστή ο οποίος τον σύστησε με τους παίκτες των "τζαλορόσι".

Το βράδυ της Τετάρτης, ο "Τόρο" βρέθηκε στις εξέδρες του "Ολίμπικο" για να παρακολουθήσει διά ζώσης την αναμέτρηση της Ρόμα με την Ίντερ για τον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Ιτάλια (2-1) ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιταλικών ΜΜΕ θα είναι στην αποστολή για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μπολόνια.

Διαβάστε για την ανακοίνωση της Ρόμα αναφορικά με το συμβόλαιο και τις απολαβές του Βασίλη Τοροσίδη αλλά και για τη νίκη των "τζαλορόσι" με 2-1 επί της Ίντερ για την πρώτη τους κόντρα στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ