ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Ωραίο γκολ μάγκα, Κατίδη"

"Ωραίο γκολ μάγκα, Κατίδη"
INTIME SPORTS

Μετά το tweet που είχε κάνει για το πανέμορφο γκολ του Φούντα στη Βέροια, ο Δημήτρης Σιαλμάς αποθέωσε και τον Γιώργο Κατίδη!

Ο Δημήτρης Σιαλμάς αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, όμως η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στην καρδιά του και αυτό το δειχνει σε κάθε ευκαιρία.

Την περασμένη Κυριακή είχε αποθεώσει τον καλό του φίλο, Ταξιάρχη Φούντα , για το εξαιρετικό γκολ με λόμπα εκτός περιοχής που είχε σημειώσει απέναντι στη Βέροια, ενώ την Τρίτη (20/11) ήταν η σειρά του Γιώργου Κατίδη να αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια.

"Συνέχισε να δίνεις τη μάχη σου και στο τέλος θα κερδίσεις!! Και άστους να ασχολούνται με τα τατού... Ωραίο γκολ μάγκα", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην "κιτρινόμαυρος" επιθετικός, απευθυνόμενος στον Γιώργο Κατίδη.

Όσο για την απάντηση του Κατίδη, αυτή δεν άργησε να έρθει, με τον φιναλίστ του Euro 2012 με την Εθνική Νέων, να χαρακτηρίζει "Θεό" τον Σιαλμά μέσα από το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέσος της ΑΕΚ είχε ανοίξει το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας με το γκολ του στο 19', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έσκασε στο έδαφος και στη συνέχεια κατέληξε στην αριστερη γωνία του γκολκίπερ Λόπες.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ