ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βέλλιος: "Το πρώτο γκολ από τα πολλά"

Βέλλιος: "Το πρώτο γκολ από τα πολλά"

Ο Απόστολος Βέλλιος σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη Λιρς και δεν έκρυψε τη χαρά του, ενώ τόνισε πως θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Ένα πολύ σημαντικό γκολ πέτυχε στο τέλος της αναμέτρησης με τη Σταντάρ Λιέγης ο Απόστολος Βέλλιος, καθώς με αυτό τον τρόπο η Λιρς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 22χρονος επιθετικός μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε:

Πρέπει να είναι ωραίο για σένα που πέτυχες το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα.

Φυσικά, νιώθω πολύ καλά, είμαι χαρούμενος γι' αυτό το γκολ και κυρίως γιατί πήραμε μία ισοπαλία. Είναι ένας σημαντικός βαθμός σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικός για την ψυχολογία μας. Νομίζω ότι τον αξίζαμε. Αν είδατε στα τελευταία δευτερόλεπτα θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι περισσότερο.

Πολλοί αμφισβήτησαν τη μαχητικότητα της Λιρς, αλλά αν βρίσκεται με 2-0 στην πλάτη στην έδρα της Σταντάρ και παίρνεις τον βαθμό είναι απίστευτο.

"Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να παίρνουμε βαθμούς για να αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας και των οπαδών. Σήμερα κάναμε καλή δουλειά, παλεύαμε σε κάθε λεπτό και όπως είπα και πριν ήταν πολύ σημαντικός ο βαθμός".

Σκόραρες σήμερα. Τονώθηκε η αυτοπεποίθησή σου;

"Είχα να σκοράρω πολύ καιρό, αλλά νομίζω ότι το σημερινό ήταν το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν. Πάντα σκέφτομαι αισιόδοξα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα βοηθάει όλη την ομάδα, όχι μόνο εμένα".

Το επόμενο παιχνίδι είναι στην έδρα μας με τη Ζούλτε Βάρεχεμ. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι.

"Αρχικά είναι στην έδρα μας. Νομίζω πως από εδώ και πέρα θα είμαστε μία διαφορετική ομάδα με τον νέο προπονητή. Είμαι σίγουρος ότι κάθε μέρα είμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι θα πάρουμε σε αυτό το παιχνίδι τους τρεις βαθμούς από τη στιγμή που είναι στην έδρα μας".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ