ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσεκάρει τον Σουρδή η Ουντινέζε

Τσεκάρει τον Σουρδή η Ουντινέζε

Η Ουντινέζε έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 17χρονου Γιάννη Σουρδή από τη Γουότφορντ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Η Ουντινέζε δεν μπορεί χωρίς... έναν Έλληνα στον ρόστερ της και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ιταλία έχει απλώσει τα δίχτυα της για την απόκτηση του 17χρονου γκολκίπερ Γιάννη Σουρδή ο οποίος πριν από λίγους μήνες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στη Γουότφορντ.

Ο Γιάννης Σουρδής είναι γεννημένος στις 29/09/2001 και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στον αγγλικό σύλλογο από τον Παναθηναϊκό. Τώρα όμως οι πληροφορίες θέλουν την Ουντινέζε να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ώστε να είναι το νούμερο ένα στην U19 που αγωνίζεται στην Primavera. Παράλληλα θα είναι και στο τιμ των γκολκίπερ της πρώτης ομάδας του Ιταλικού συλλόγου.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και δεν αποκλείεται το επόμενο δεκαήμερο το θέμα να έχει τελειώσει οριστικά. Άλλωστε οι δυο ομάδες διατηρούν εξαιρετική σχέση καθώς έχουν και τον ίδιο ιδιοκτήτη.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ