ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Καρνέζη στη Νάπολι

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Καρνέζης EUROKINSSI

Οι επόμενες 48 ώρες είναι καθοριστικές για τη μετακίνηση του Ορέστη Καρνέζη στη Νάπολι. Ο 33χρονος γκολκίπερ περιμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας των "παρτενοπέι" με την Ουντινέζε για να "σφραγιστεί" η σπουδαιότερη μεταγραφή στην καριέρα του.

Καθοριστικό είναι το επόμενο 48ωρο για τη μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη στη Νάπολι. Ο 33χρονος τερματοφύλακας περιμένει τις τελικές συζητήσεις του εκπροσώπου του με τη διοίκηση της Ουντινέζε και εκείνης των "παρτενοπέι", ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, αν προκύψει οριστική συμφωνία, θα παραχωρηθεί στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας "πακέτο" με τον 21χρονο Άλεξ Μερέτ, deal που θα φτάσει τα 35 εκατ. ευρώ. Οι δυο τους, που ανήκουν στην Ουντινέζε, θα συνθέσουν το δίδυμο των κίπερς στη Νάπολι του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Καρνέζης έχει παίξει 108 φορές στη Serie A και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 16 συμμετοχές με τη Γουότφορντ (οι 15 ήταν στην Premier League). Ο βασικός κίπερ της Εθνικής Ελλάδας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 στην Ουντινέζε και βρίσκεται ενώπιον της σπουδαιότερης μεταγραφής της καριέρας του.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Γρανάδα και ακολούθησαν οι Ουντινέζε και Γουότφορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ