ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Βλαχοδήμος

Στην Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Βλαχοδήμος
Βλαχοδήμος INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Αρμίνια Μπίλεφελντ, ομάδας που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ για τον 24χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Σε αναζήτηση ομάδας είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν έμεινε ανενεργός, αλλά έκανε προπονήσεις στην SG Sonnenhof Großaspach. Μετά το πέρασμά του από τη γαλλική Νιμ, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ψάχνει την καλύτερη επιλογή και από την Παρασκευή (11/12) συμμετέχει στις προπονήσεις της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Πρόκειται για τον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία και εφέτος βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς σε 17 παιχνίδια. Τη Δευτέρα (14/12) ο Έλληνας εξτρέμ θα παρακολουθήσει και την αναμέτρηση της Αρμίνια με την Σεντ Πάουλι.

Τον Βλαχοδήμο τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, αν και υπάρχουν και άλλα ανοικτά "μέτωπα" με άλλες χώρες. Το αν θα προχωρήσει τελικά η απόκτησή του από την Αρμίνια Μπίλεφελντ θα διαφανεί το επόμενο διάστημα. Τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου ο γεννημένος στη Στουτγκάρδη παίκτης θα πάρει την οριστική του απόφαση.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ