ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Akropolis ο Γιάντσης

Στην Akropolis ο Γιάντσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Δημήτρης Γιάντσης, ετοιμάζεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Σουηδίας και να ενισχύσει και άλλο το ρόστερ της Akropolis.

Στην Σουηδία αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ώρες ο 28χρονος επιθετικός Δημήτρης Γιάντσης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει συμφωνήσει σε όλα με την Akropolis. Ο πρώην άσος του Πανσερραϊκού θα βρεθεί στην Σουηδία για να έχει μια τελευταία κουβέντα με τους ιθύνοντες της ομάδας και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Γιάντσης ετοιμάζεται να ακολουθήσει τους Σταυροθανασόπουλο, Γκέζο, Μητρόπουλο, Σιαλμά και Γιάκο που αγωνίζονται ήδη στην Akropolis. Ενώ η ομάδα της Σουηδίας συνεχίζει να στηρίζεται στο ίδιο μοντέλο αποκτώντας καλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην Super League.

Ο 28χρονος άσος (σ.σ. γεννημένος στις 04 Μαρτίου 1988) έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ηρακλή ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κέρκυρα και Λεβαδειακό στην Super League όπου έπαιξε για επτά σεζόν. Επίσης πέρασε και από τη Λάρισα ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στον Αγροτικό Αστέρα, όπου είχε 16 συμμετοχές, και στο δεύτερο μισό στον Πανσερραϊκό όπου μέτρησε 13 συμμετοχές με δυο τέρματα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ