ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σκέψεις Σαμαρά για MLS

Σκέψεις Σαμαρά για MLS

Μετά το "ναυάγιο" με την Σαμπντόρια, ο Γιώργος Σαμαράς επαναφέρει στο μυαλό του την σκέψη να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο MLS.

Δεν προχώρησε λόγω ιατρικών η μετεγγραφή του Γιώργου Σαμαρά στην Σαμπντόρια. Το πρόβλημα στη μέση του Έλληνα επιθετικού αποτέλεσε τροχοπέδη για να ολοκληρωθεί το deal και να πέσουν οι υπογραφές με την ιταλική ομάδα, επομένως ο διεθνής άσος ψάχνει ακόμα τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το πρόβλημα είχε φανεί από την Τετάρτη, αποφασίστηκε να πάνε οι υπογραφές για μια ημέρα μετά αν οι νεότερες εξετάσεις δεν έδειχναν κάτι ανησυχητικό, εντούτοις τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων του 30χρονου έδειξαν πως θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά μετά ύστερα δύο εβδομάδες.

Η μετεγγραφή χάλασε και ο Σαμαράς επαναφέρει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να παίξει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ίδιος είχε μια πρόταση από τους New York Cosmos πριν μερικές ημέρες, όμως θέλησε να δοκιμάσει στο Καμπιονάτο. Αφού αυτό δεν θα συμβεί, επανεξετάζει την προοπτική του MLS, κάνοντας το ταξίδι για την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ