ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάμαρης: "Κάθε μέρα και καλύτερα"

Σάμαρης: "Κάθε μέρα και καλύτερα"

Ο Ανδρέας Σάμαρης εξέπληξε τους Πορτογάλους μιλώντας στη γλώσσα τους και τόνισε ότι κάθε μέρα που περνά αισθάνεται όλο και πιο άνετα στη Λισαβόνα.

Ευχάριστη έκπληξη για όλα τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ήταν η εμφάνιση του Ανδρέα Σάμαρη στη συνέντευξη Τύπου της Μπενφίκα ενόψει του ματς με την Μπράγκα.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος μίλησε για πρώτη φορά στα πορτογαλικά, τόνισε ότι βελτιώνεται κάθε μέρα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει η Πόρτο, στη μάχη για το πρωτάθλημα.

"Ακολουθεί ένα σημαντικό ματς με την Μπράγκα και θέλουμε να κερδίσουμε, όπως πάντα. Πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας στυλ και νομίζω θα είναι ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είναι και θέμα κινήτρου. Πρέπει να είμαστε πιστοί στις αρχές μας και να μην αλλάξουμε. Χάσαμε από την Μπράγκα αυτή τη σεζόν, αλλά παίξαμε καλά.

Εάν κερδίσουμε θα είναι ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας, αλλά δεν είναι το πλέον κρίσιμο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε και να παίξουμε όπως συνηθίζουμε στα εντός έδρας. Σκεφτόμαστε μόνο εμάς, κι όχι την Πόρτο. Εάν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, θα είμαστε πρωταθλητές

Κάθε μέρα βελτιώνομαι, σε κάθε προπόνηση. Μου αρέσει που παίζω στην Μπενφίκα και κάθε νιώθω όλο και καλύτερα", δήλωσε ο Έλληνας μέσος των "αετών" της Λισαβόνας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ