ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σαμαράς: "Πιστεύουμε στην ανατροπή του σκορ στη Σκωτία"

Σαμαράς: "Πιστεύουμε στην ανατροπή του σκορ στη Σκωτία"

Λίγο πριν τον επαναληπτικό της Σέλτικ με την Σαχτέρ Καραγκάντι, ο Γιώργος Σαμαράς έδειξε στη συνέντευξη τύπου να πιστεύει πως οι "Κέλτες" μπορούν να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου ματς. Διαβάστε τι δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός.

Θύμα έκπληξης έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Καζακστάν η Σέλτικ, όπου και ηττήθηκε με 2-0 από την άσημη Σαχτέρ Καραγκάντι. Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποτρέψει το εις βάρος της σκορ.

Πλέον, η Σέλτικ υποδέχεται στο "Σέλτικ Παρκ" την ομάδα από το Καζακστάν με μοναδικό στόχο την νίκη με 3 γκολ διαφορά προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρει το μαγικό εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον επαναληπτικό, ο Γιώργος Σαμαράς έδειξε να πιστεύει πολύ στην ανατροπή του σκορ: "Ήταν πολύ δύσκολο για μας το πρώτο ματς. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Δεν είναι Μπαρτσελόνα η Σαχτέρ, αλλά τη σεβόμαστε. Μπορούμε να το ανατρέψουμε".

Σαμαράς: "Πιστεύουμε στην ανατροπή του σκορ στη Σκωτία"
© REUTERS

Ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κατέβει απόλυτα συγκεντρωμένη στο γήπεδο: "Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να έχουμε υπομονή. Ένα γρήγορο γκολ θα μας τονώσει την αυτοπεποίθηση. Τα 90 λεπτά είναι αρκετός χρόνος".

"Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, αλλά ξέρω την ομάδα μου κι έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Σέλτικ Νιλ Λένον, δήλωσε: "Ο Σαμαράς είναι πολύτιμος παίκτης για μας, του αρέσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κι ελπίζω να κάνει τη διαφορά".

Σαμαράς: "Πιστεύουμε στην ανατροπή του σκορ στη Σκωτία"

"Έχουμε 90 λεπτά μπροστά μας. Χρειάζεται υπομονή, είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα καυτή. Ελπίζω να τα καταφέρουμε".

"Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πολύ πιστεύουν πως υποτιμήσαμε τη Σαχτέρ στο πρώτο ματς, δεν ισχύει, απλά ήμασταν άτυχοι", τα λόγια του Ιρλανδού προπονητή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ