ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτη νίκη για Akropolis με Σταυροθανασόπουλο, Σιαλμά

Πρώτη νίκη για Akropolis με Σταυροθανασόπουλο, Σιαλμά

Η Akropolis επικράτησε το Μεγάλο Σάββατο της IK Sleipner με 3-1 με τους Σταυροθανασόπουλο και Σιαλμά να χρίζονται σκόρερ. Αγωνίστηκαν και οι Μητρόπουλος, Γκέζος.

Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγώνες, στα δυο πρώτα παιχνίδια είχε αντίστοιχες ισοπαλίες, πανηγύρισε το Μεγάλο Σάββατο η Akropolis καθώς επικράτησε με 3-1 της IK Sleipner εντός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής Σουηδίας.

Πρωταγωνιστές για τον σύλλογο της Akropolis ήταν δυο Έλληνες και συγκεκριμένα οι Κώστας Σταυροθανασόπουλος και Δημήτρης Σιαλμάς που άνοιξαν λογαριασμό για τη φετινή σεζόν. Στο αρχικό σχήμα της ομάδας βρέθηκε και ο Παύλος Μητρόπουλος ενώ αγωνίστηκε στην αναμέτρηση και ο Μάκης Γκέζος ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο μετά το 60'.

Το σκορ για την Akropolis άνοιξε στο 16' ο Σταυροθανασόπουλος ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα με τον Ρόχστρομ. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 39' με τον Πόλο ενώ ο Δημήτρης Σιαλμάς πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Σουηδία στο 42' διαμορφώνοντας το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ