ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Προς άμεση αποχώρηση ο Σάμαρης

LISBON, PORTUGAL - JULY 27: Benfica's midfielder Andreas Samaris during the match between SL Benfica and Torino for the Eusebio Cup at Estadio da Luz on July 27, 2016 in Lisbon, Portugal.  (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)
LISBON, PORTUGAL - JULY 27: Benfica's midfielder Andreas Samaris during the match between SL Benfica and Torino for the Eusebio Cup at Estadio da Luz on July 27, 2016 in Lisbon, Portugal. (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images) GETTY IMAGES

Πορτογαλικό δημοσίευμα παρουσιάζει ως ειλημμένη την απόφαση άμεσης πώλησης του Ανδρέα Σάμαρη. Διαβάστε το μοναδικό ενδεχόμενο που δύναται να αλλάξει τη στάση της Μπενφίκα.

Έχει γίνει από καιρό γνωστό ότι ο Ανδρέας Σάμαρης δεν υπολογίζεται στον ίδιο βαθμό με τις περασμένες σεζόν από τον τεχνικό της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, και κατόπιν αυτού η διοίκηση των Πορτογάλων φέρεται να καταλήγει σε αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα με την πορτογαλική O'Jogo,ο Σάμαρης είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος προς άμεση αποχώρηση από το "Ντα Λουζ", με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας να θέλει να αδειάσει μια θέση για τον νεαρό Ντανίλο, τον οποίο έχει στείλει δανεικό στην Μπράγκα.

Ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσε να διατηρήσει τον Σάμαρη στην ομάδα της Λισαβόνας, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, είναι η ενδεχόμενη πώληση του έτερου μέσου, Γκιγέρμο Σέλις, κάτι το οποίο συγκεντρώνει σαφώς λιγότερες πιθανότητες.

Προς άμεση αποχώρηση ο Σάμαρης

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς Ζενίτ για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων είχαν πέσει στο "κενό".

Το δημοσίευμα αναφέρει ενδεικτικά πως οι Πορτογάλοι σκοπεύουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία είτε με τη Ζενίτ, είτε με οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί για εκείνον τον ερχόμενο Γενάρη.

Ο πλέον 27χρονος Σάμαρης μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα το 2014, έναντι 10.000.000 ευρώ, ενώ το τρέχον συμβόλαιό του "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2019. Φέτος, έχει μετρήσει μόλις 12 συμμετοχές, όντας στο βασικό σχήμα τις τρεις εξ αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Πάγωσαν" με τον σοβαρό τραυματισμό του Καρέλη στη Γκενκ
Ο Βαγιέχο "φρενάρει" του Παπασταθόπουλου στη Ρεάλ
Θέλει Νίνη ο Ερυθρός Αστέρας
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ