ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πιο κοντά από ποτέ Μπενφίκα και Καρνέζης

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Orestis Karnezis of Greece looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Καρνέζης GETTY IMAGES

Η διοίκηση της Μπενφίκα περιμένει τον Ορέστη Καρνέζη μέχρι το τέλος της ημέρας στη Λισαβόνα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους "αετούς", σύμφωνα με πορτογαλικά και ιταλικά ΜΜΕ.

Το "φλερτ" μεταξύ Ορέστη Καρνέζη και Μπενφίκα αναμένεται μέχρι το τέλος της ημέρας να καταλήξει σε "γάμο", σύμφωνα με ιταλικά και πορτογαλικά ΜΜΕ, ειδικά μετά την απόρριψη της πρότασης των "αετών" της Λισαβόνας, από τον Λόρι Κάριους της Μάιντζ.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα "Correio da Manha", η διοίκηση της Μπενφίκα αναμένει τον Ορέστη Καρνέζη το αργότερο μέχρι την Τρίτη το βράδυ στη Λισαβόνα, προκειμένου ο Έλληνας διεθνής να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά και τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη θα κοστίσει στους "αετούς" γύρω στα 3.000.000 ευρώ, μιας και η ομάδα στην οποία ανήκει ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, η Ουντινέζε, δε συζητά την παραχώρησή του με μικρότερο του προαναφερθέντος ποσού.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ