ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οβιέδο για Βύντρα

Οβιέδο για Βύντρα
Βύντρα

Πιθανή είναι η επιστροφή του Λουκά Βύντρα στην Ισπανία, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας της Ιβηρικής, η Οβιέδο εξετάζει την περίπτωσή του.

Η Οβιέδο θα στερηθεί των υπηρεσιών του 27χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού της, Μπόρχα Γκόμεθ, για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν και ετοιμάζεται να κάνει στροφή... αλά ελληνικά, όσον αφορά στην αντικατάστασή του.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, "Desmarque", η ισπανική ομάδα εξετάζει την προσθήκη του 34χρονου Έλληνα αμυντικού, Λουκά Βύντρα, ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση για τα μετόπισθεν. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Λουκάς Βύντρα μπορεί να επιστρέψει στην Ισπανία ως ελεύθερος παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την ισραηλινή, Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Κατά την τρέχουσα σεζόν ο 34χρονος αμυντικός πρώην των Πανηλειακού, Βέροιας, Παναθηναϊκού και Λεβάντε έχει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ισραήλ (σε σύνολο 19 αναμετρήσεων και όλες 90λεπτες) με την ομάδα του Τελ Αβίβ, δύο συμμετοχές στο Κύπελλο και μία στο State Cup.

Εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα εξ' Ιβηρικής, ο Λουκάς Βύντρα θα επιστρέψει στην Ισπανία μόλις έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από αυτή, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Λεβάντε. Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος Ισραήλ με 21 βαθμούς, ενώ η Οβιέδο βρίσκεται στην τρίτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας με 36 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τις πρωτοπόρους Αλαβές και Κόρδοβα.

Βρίσκεται σε θέση play-offs, ενώ έχει απολύτως ουσιαστικές πιθανότητες κατάληψης μια εκ των δυο πρώτων θέσεων που οδηγούν απευθείας στην Primera Division.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ