ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Οι Έλληνες ανακάτεψαν τη μετεγγραφική αγορά"

"Οι Έλληνες ανακάτεψαν τη μετεγγραφική αγορά"

Η ιστοσελίδα "fichajes" έχει ένα μίνι αφιέρωμα στους Έλληνες παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό και τονίζει πως αρκετοί έχουν απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η Ελλάδα... εξάγει ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό και ειδικά τα τελευταία χρόνια με μεγαλύτερη συχνότητα απ' ό,τι στο παρελθόν. Η ιστοσελίδα "fichajes.com" κάνει ένα αφιέρωμα σε παίκτες από την χώρα μας, τονίζοντας πως πολλοί από αυτούς έχουν απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι αρκετούς συλλόγους στην Ευρώπη.

Αρχικά, τονίζεται η.. κορύφωση του 2004 με την κατάκτηση του EURO στα γήπεδα της Πορτογαλίας και πως δέκα χρόνια μετά πήγε στους "16" του Μουντιάλ, με τις μετοχές πολλών παικτών μας να έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Γίνεται ειδική μνεία στον Μίτσελ και στην δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό, με το όνομα του Κώστα Μανωλά να αναφέρεται πρώτο, μιας και αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες του εξωτερικού, όπως είναι η Ρόμα, η Άρσεναλ και η Γιουβέντους.

Μετέπειτα γίνεται αναφορά στον Γιώργο Σαμαρά, στους λόγους που έφυγε από την Σέλτικ, στην ευρωπαϊκή εμπειρία του και στην κατάληξή του στην Γουέστ Μπρομ, η οποια αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ.

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτά τα ονόματα, μιας και το εν λόγω δημοσίευμα γράφει για τον Κώστα Μήτρογλου, τον Ανδρέα Σάμαρη που πήγε στη Μπενφίκα, τον Ορέστη Καρνέζη, την μετακίνηση του Παναγιώτη Κονέ από την Μπολόνια στην Ουντινέζε, αλλά και το νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα που υπέγραψε ο Βασίλης Τοροσίδης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ