ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μανωλάς θέλει ανανέωση και η Ρόμα... βελτίωση!

Ο Μανωλάς θέλει ανανέωση και η Ρόμα... βελτίωση!

Παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού ο Κώστας Μανωλάς έμεινε στη Ρόμα και τώρα περιμένει από τη διοίκηση να κάνει πράξη τις υποσχέσεις πέρι νέου συμβολαίου. Υπάρχει όμως ένα "αγκάθι" μεταξύ των δύο πλευρών. Διαβάστε το story.

H καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον στη Ρόμα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που ακούει στο όνομα "ανανέωση του Κώστα Μανωλά". Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε αρκετές συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις από το εξωτερικό ( κυρίως από συλλόγους της Premier League) αλλά επέλεξε να μην αφήσει την ιταλική πρωτεύουσα και τώρα αυτό που περιμένει από τους διοικούντες τον σύλλογο είναι να φανούν συνεπείς προς τις υποσχέσεις τους.

Αυτές έχουν να κάνουν με την προσφορά νέου συμβολαίου στον παίκτη με καλύτερους οικονομικούς όρους: βάσει της συμφωνίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές το καλοκαίρι του 2014, και έχει ισχύ για τρία χρόνια ακόμα, ο 25χρονος άσος κερδίζει 1.800.000 ευρώ το χρόνο (συν μπόνους), με τον πρώην άσο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να εκφράζει επανειλημμένα στους ανθρώπους της Ρόμα τη δυσαρέσκειά του και να ζητάει επιπλέον χρήματα μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο τεχνικός διευθυντής των "τζαλόροσι", Βάλτερ Σαμπατίνι, τον είχε διαβεβαιώσει πως η διοίκηση θα το ανταμείψει με αύξηση σε περίπτωση που δεν έφευγε αυτό το καλοκαίρι (τον ήθελε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ενώ και η Ρόμα δεν ήθελε να πάρει ο Ολυμπιακός το 20% ως ποσοστό μεταπώλησης που εδικαιούτο μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016) και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η Ρόμα να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μανωλάς θέλει ανανέωση και η Ρόμα... βελτίωση!

Πέρα όμως από αυτό το σενάριο που έχει διαρρεύσει, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της Ρόμα να είναι τώρα αυτοί δυσαρεστημένοι από τον Κώστα Μανωλά, τόσο για τη στάση του μάνατζέρ του όλο το καλοκαίρι που πίεζε για μεταγραφή αλλά και από τον ίδιο, θεωρώντας πως στο φετινό Καμπιονάτο παίζει κάτω από τα αγωνιστικά στάνταρντς του σε σύγκριση με την εικόνα του στις δύο περασμένες σεζόν.

Η "Corriere dell Sport" αναφέρει μάλιστα σε σημερινό της δημοσίευμα πως ακόμα και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που έχει μεγάλη εκτίμηση για τον ταχύτατο Έλληνα στόπερ, τον άσκησε αυστηρή κριτική κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με την Κάλιαρι (την περασμένη Κυριακή) ειδικά σε μία φάση που ο Μποριέλο του ξέφυγε με χαρακτηριστική άνεση πριν μπει επικίνδυνα στην περιοχή της Ρόμα.

Το εν λόγω μέσο τονίζει μάλιστα πως η Ρόμα περιμένει να δει σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης από τον Μανωλά και μόνο εφόσον γίνει αυτό θα ανοίξει ξανά κύκλο συζητήσεων με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του για να πέσουν οι υπογραφές σε νέο συμβόλαιο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ