ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μακρής στην Πίζα του Γκατούζο

Ο Μακρής στην Πίζα του Γκατούζο
Μακρής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τον Ηρακλή στην Ιταλία για λογαριασμό της Πίζα. Η αναφορά στον Γιώργο Μακρή, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα που κοουτσάρει ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Καβαλιώτης χαφ θα υπογράψει για 1,5 χρόνο.

Ξενιτεύεται ο Γιώργος Μακρής. Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ιταλική Πίζα, η οποία συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία και "παλεύει" να κατακτήσει την άνοδο στην Serie B. Προπονητής στο νέο σταθμό του Καβαλιώτη αμυντικού μέσου είναι ο Τζενάρο Γκατούζο.

Οι δυο του είχαν συνεργαστεί στον ΟΦΗ τη σεζόν 2014-2015. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Μακρής, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, "πετάει" το Σάββατο (2/1) με προορισμό την πόλη της Τοσκάνης. Στην Πίζα θα υπογράψει για 1,5 χρόνο.

Στη Lega Pro το σύνολο του Γκατούζο είναι στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς σε 16 παιχνίδια. Ο Μακρής έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ατρόμητο, Ανόρθωση, ΟΦΗ και Ηρακλή. Εφέτος με τον Γηραιό ο έμπειρος χαφ κατέγραψε 8 συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ