ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νέο "επεισόδιο" με Παπασταθόπουλο

Νέο "επεισόδιο" με Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το διαπληκτισμό του με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, ήρθε ξανά σε αντιπαράθεση με συμπαίκτη του. Σειρά τώρα είχε Σέρβος Αλεξάντερ Ιγκνιόφσκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", σε δεύτερο επεισόδιο αντιπαράθεσης με συμπαίκτη του, υπέπεσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνα αμυντικός που την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε στα "χέρια" με τον συμπαίκτη του Μάρκο Αρναούτοβιτς, τώρα βρήκε άλλο "θύμα".

Μετά από ένα μαρκάρισμα στην προπόνηση της Βέρνερ Βρέμης, ο Παπασταθόπουλος είχε μια έντονη λεκτική μονομαχία με τον συμπαίκτη του Αλεξάντερ Ιγνκιόφσκι.

Βέβαια, το επεισόδιο δεν εξελίχθηκε ξεπερνώντας τα όριο όπως με τον Αρναούτοβιτς και έληξε γρήγορα. Ο ίδιος ο Ιγκνιόφσκι μάλιστα δήλωσε: "Όλα είναι εντάξει με τον Σωκράτη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Ωστόσο κάτι φαίνεται να συμβαίνει στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό τον τελευταίο καιρό.

Λίγο η απόδοση της ομάδας που δεν είναι καθόλου καλή, λίγο τα οικονομικά του συλλόγου που απ' ότι φαίνεται είναι ανοιχτός στην πώλησή του παίκτη. Ε δεν θέλει και πολύ για να δημιουργήσει εκνευρισμό στον Παπασταθόπουλο, η όλη κατάσταση.

Ας ελπίσουμε να μην το "παρακάνει" μόνο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ