ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Λοστοί και μπουκάλια στον Στεργιάκη

Λοστοί και μπουκάλια στον Στεργιάκη

Ο 18χρονος Έλληνας γκολκίπερ της Σλάβια Σόφιας, Αντώνης Στεργιάκης, δέχθηκε ρίψη μπουκαλιού και λοστού - ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί - στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιφ. (video)

Η Σλάβια Σόφιας έφυγε με τη νίκη από το Πλόβντιφ καθώς επικράτησε με 2-1 της Λοκομοτίβ για την ένατη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του βουλγαρικού πρωταθλήματος, ωστόσο η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από τα θλιβερά επεισόδια.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οπαδοί της γηπεδούχου από την εξέδρα, "Бесика", άρχιζαν να πετούν αντικείμενα προς την εστία της Σλάβια, την οποία υπερασπίστηκε ο 18χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Αντώνης Στεργιάκης.

Στην αρχή δέχθηκε μπουκάλια κι εν συνεχεία λοστό, αλλά ευτυχώς τίποτα από τα δύο δεν τραυμάτισε τον Στεργιάκη. Το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά και χρειάστηκε η επέμβαση του προέδρου της ομάδας από το Πλόβντιφ, Χρίστο Κρουσχάρσκι, για να ηρεμήσουν οι οπαδοί αυτής.

Η ομάδα της πρωτεύουσας της γειτονικής χώρας πήρε την εκτός έδρας νίκη (1-2), πρώτη μετά τις 28 Ιουλίου. Δείτε το video με τη ρίψη αντικειμένων στο "Stadion Lokomotiv":

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ