ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ξανά για Σάμαρη η Ζενίτ

Ξανά για Σάμαρη η Ζενίτ

Ο Αξέλ Βιτσέλ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κίνα και τη Shanghai SIPG και οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο διεθνής Έλληνας μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης, είναι στην κορυφή της λίστας της Ζενίτ.

Δριμύτερη έχει επανέλθει η Ζενίτ στην υπόθεση απόκτησης του 27χρονου διεθνούς Έλληνα μέσου, Ανδρέα Σάμαρη, από την Μπενφίκα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, "O Jogo".

Ο Σάμαρης υπήρξε στο στόχαστρο της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη και τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο η πρόταση δεν ικανοποίησε την Μπενφίκα. Τώρα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Έλληνας μέσος δεν υπολογίζεται ως βασικός από τον Ρουί Βιτόρια - προτιμάται ο Σέρβος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα - και βλέπει με καλό μάτι την έξοδο του από τη Λισαβώνα. Το ίδιο και η Μπενφίκα που θα προτιμούσε να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετρά λίγα λεπτά συμμετοχής.

Καταλυτικός παράγοντας για το deal είναι ο Αξέλ Βιτσέλ. O 27χρονος διεθνής Βέλγος μέσος είναι κοντά στην μετακίνησή του στην Κίνα για λογαριασμό της Shanghai SIPG. Σε περίπτωση που αυτή ολοκληρωθεί, οι Ίβηρες θεωρούν πολύ πιθανή την απόκτηση του Σάμαρη από τη Ζενίτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Σφήνα" της Shanghai SIPG για τον Βιτσέλ
Προς άμεση αποχώρηση ο Σάμαρης
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ