ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντά σε Μέχελεν ο Νίνης

Κοντά σε Μέχελεν ο Νίνης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr ο Σωτήρης Νίνης είναι μια ανάσα από τη συμφωνία του με την Μέχελεν συνεχίζοντας την καριέρα του στο Βέλγιο. (PHOTO).

Ένα βήμα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Μέχελεν είναι ο Σωτήρης Νίνης και πιθανότατα ο Έλληνας μέσος αφού έμεινε ελεύθερος από την Σαρλερουά θα παραμείνει κάτοικος Βελγίου και θα γίνει συμπαίκτης με τον Δημήτρη Κολοβό. Στους Βέλγους δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα και ο Τζανδάρης.

Αυτό αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr από το Βέλγιο με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να βρίσκει άμεσα τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

Το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες με τις διαδικασίες να τρέχουν άμεσα από τη στιγμή που ο διεθνής μέσος εξασφάλισε την ελευθερία του από τις "ζέβρες". Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην μέρα να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να υπάρξει ακόμα και η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο 26χρονος άσος ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό και δη στο Βέλγιο όπου τον τελευταίο χρόνο πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά με την Σαρλερουά όπου είχε 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ.

Ο Νίνης ευελπιστεί σε μια ανάλογη συνέχεια και στη Μέχελεν προκειμένου να μπορέσει να χτυπήσει και πάλι την πόρτα της Εθνικής Ελλάδος.

* Λίγο μετά ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, δημοσίευσε εικόνα με τον Νίνη και τους ανθρώπους του Μέχελεν, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Κοντά σε Μέχελεν ο Νίνης
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ