ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κονέ: "Τεράστια ευκαιρία η Φιορεντίνα"

Κονέ: "Τεράστια ευκαιρία η Φιορεντίνα"

Ο Παναγιώτης Κονέ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη νέα του ομάδα, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Φιορεντίνα, και τόνισε πως στόχος του είναι να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα και να παραμείνει για καιρό στους "βιόλα".

"Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Φιορεντίνα. Το όνειρό μου είναι να κερδίσω θέση βασικού και να μείνω σε αυτό το σύλλογο. Είναι μία τεράστια ευκαιριά για μένα.

Κληρονόμησα έναν άσχημο τραυματισμό όταν έπαιζα για την Εθνική Ελλάδας τον Οκτώβριο και έμεινα εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Ευχαριστώ τη Φιορεντίνα και ελπίζω να μπορέσω να δείξω τι μπορώ να προσφέρω στον αγωνιστικό χώρο, να παραμείνω υγιής και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου", τόνισε αρχικά ο Έλληνας άσος, ο οποίος παραδέχτηκε πως ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή από τον μάνατζέρ του, λίγο πριν το κλείσιμο των μεταγραφών, για το ενδιαφέρον των "βιόλα" για την απόκτησή του.

Όσον όφορά στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πάουλο Σόουζα να μην είναι ενημερωμένος για τις προθέσεις της διοίκησης να τον εντάξει στο ρόστερ, δήλωσε με περίσσια ειλικρίνεια:

"Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δουλέψω δύο φορές πιο σκληρά. Θέλω να δείξω ότι είμαι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους παίκτες που βρίσκονται εδώ. Εξαρτάται από μένα μέσα στους προσεχείς μήνες να πείσω το αφεντικό ότι είμαι καλός παίκτης και ότι είμαι έτοιμος να παίξω για τη Φιορεντίνα".

Κονέ: "Τεράστια ευκαιρία η Φιορεντίνα"

Όσον αφορά στη θέση που προτιμά να αγωνίζεται, ο πρώην άσος της Ουντινέζε υπογράμμισε: "Εξαρτάται από το αγωνιστικό σύστημα. Εάν δεν κάνω λάθος, ο προπονητής έχει αλλάξει το σύστημα 3-4 φορές αυτή τη σεζόν. Είμαι επιθετικός μέσος αλλά παίζει ρόλο και τι ζητάει ο προπονητής από μένα. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορώ να αποδώσω τα μέγιστα παίζοντας στις πτέρυγες".

Κληθείς να καταθέσει την άποψή του για το επόμενο ματς των "βιόλα" που είναι το κρίσιμο ματς (στη μάχη για την 3η θέση) με την Ίντερ στο "Artemio Franchi", ο Κονέ επεσήμανε: "Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας αλλά είμαστε ήρεμοι. Ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά, θέλουμε να τερματίσουμε όσο τον δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία".

Κληθείς δε να επιλέξει το γκολ που του έρχεται πρώτο στο μυαλό από τη μέχρι τώρα καριέρα του στη Serie A, αποκάλυψε: "Νομίζω πως το καλύτερο γκολ μου ήταν απέναντι στη Λάτσιο για το Coppa Italia. Πέτυχα και ένα όμορφο γκολ με τη Νάπολι αλλά νομίζω το καλύτερό μου ήταν με τη Λάτσιο".

Si presenta al Franchi il nuovo centrocampista viola Panagiotis Kone: "Qui per dare il mio contributo alla squadra"

Posted by ACF Fiorentina on Wednesday, February 10, 2016
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ