ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καρνέζης: "Έχω σταματήσει τον Μέσι, δεν φοβάμαι κανέναν"

Καρνέζης: "Έχω σταματήσει τον Μέσι, δεν φοβάμαι κανέναν"

Ο Ορέστης Καρνέζης τόνισε σε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" πως αφού σταμάτησε τον Μέσι κανείς παίκτης δεν τον... τρομάζει. Η απίστευτη ατάκα του για τα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό!

Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν όπου είχε ξεκινήσει στον πάγκο της Γρανάδα (δανεικός από την Ουντινέζε), η φετινή είναι ασυγκρίτως καλύτερη για τον Ορέστη Καρνέζη ο οποίος φοράει μέχρι στιγμής τα γάντια του βασικού στην Ουντινέζε.

Λίγο πριν την αναμέτρηση των "φριουλάνι" με τη Νάπολι για την 3η αγωνιστική της Serie A ο 29χρονος Έλληνας κίπερ έδωσε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport", με τις απαντήσεις του να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Στο πλαίσιο αυτής, θυμήθηκε την βραδιά που είχε κάνει το παιχνίδι της... ζωής του απέναντι στον Μέσι, μίλησε για τα ντέρμπι που έχει βιώσει μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αποκάλυψε τα ποδοσφαιρικά του είδωλα και εξήγησε για ποιο λόγο το ισπανικό είναι πιο δύσκολο πρωτάθλημα από το ιταλικό.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης του Έλληνα άσου στην ιταλική εφημερίδα:

► Για το κορυφαίο παιχνίδι του πέρυσι με τη Γρανάδα κόντρα στη Μπαρτσελόνα αλλά και το αν φοβάται την προσεχή αντίπαλο της Ουντινέζε, Νάπολι, λόγω Ιγκουαΐν: "Δεν φοβάμαι ούτε τον Ιγκουαΐν, ούτε κανέναν άλλο. Έχω σταματήσει τον Μέσι... Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ματς που έδωσα πέρυσι με τη Γρανάδα κόντρα στη Μπαρτσελόνα γιατί νικήσαμε 1-0 και κερδίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Η πιο δύσκολη φάση για μένα ήταν η εκτέλεση φάουλ του Μέσι που κατευθυνόταν στη συμβολή των δοκών αλλά και απέκρουσα και σε εκείνη τη φάση".

► Για το γεγονός ότι ο Στραματσόνι εμπιστεύεται τον ίδιο για πρώτο γκολκίπερ ενώ πέρυσι ο Γκουιντολίν είχε αναδείξει τον Σκουφέτ: "Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχουν 3 τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου, που ίσως είναι 4 αν συμπεριλάβω και τον Μερέτ. Δεν είναι κανένος η θέση, ο Σκουφέτ έχει το ταλέντο και τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας μεγάλος τερματοφύλακας".

Καρνέζης: "Έχω σταματήσει τον Μέσι, δεν φοβάμαι κανέναν"

Αν κα έκανε σωρεία επεμβάσεων το περασμένο Σάββατο στο Τορίνο, ο Καρνέζης δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη Γιουβέντους από το να πάρει τη νίκη με τα γκολ των Τέβες και Μαρκίζιο

► Για το λόγο που άργησε να κάνει καριέρα: "Γιατί; Επειδή στην Ελλάδα δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στους νεαρούς τερματοφύλακες".

► Για το τι σημαίνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: "Να επιστρέφεις στο σπίτι ζωντανός... Αστειευόμαι αλλά όχι και τόσο. Όλη η Αθήνα το περιμένει. Υπάρχει τρελός φανατισμός και απίστευτη ένταση".

► Για το ποιος ήταν ο ποδοσφαιρικός του μύθος: "Ο Φαν ντερ Σαρ. Σήμερα μου αρέσει ο Ντιέγκο Λόπεθ και ο Μπουφόν είναι πάντα Μπουφόν".

► Για το ποιοι ήταν οι Ιταλοί που λάτρευε: "Τότι και Ντι Νατάλε, με τον δεύτερο να γίνεται επιτέλους και συμπαίκτης μου".

► Για το που καταλήγει στη σύγκριση μεταξύ της La Liga και της Serie A: "Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, κυρίως για έναν τερματοφύλακα. Ο ρυθμός είναι πιο υψηλός ενώ υπάρχει και περισσότερη ταχύτητα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ