ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καράμπελας: "Στην Primera με τη Βαγιαδολίδ"

Καράμπελας: "Στην Primera με τη Βαγιαδολίδ"

Ο 31χρονος Έλληνας αριστερός μπακ, Νίκος Καράμπελας, ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τη Βαγιαδολίδ κόντρα στην Πονφεραντίνα κι έθεσε τους στόχους του με την "πουθέλα".

Από τη Λεβάντε στη Βαγιαδολίδ. Ο Νίκος Καράμπελας άλλαξε ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, άλλαξε και κατηγορία καθώς από την Primera "κατέβηκε" στη Segunda. Ο 31χρονος Έλληνας αριστερός μπακ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, κόντρα στην Πονφεραντίνα, και θέτει τους στόχους με τη νέα του ομάδα.

"Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, να ανεβεί στην Primera. Είναι ένα κλαμπ ιστορικό, οικογενειακό και οικείο. Μπορώ να προσαρμοστώ στο παιχνίδι της ομάδας, θα παίξω όπου πει ο προπονητής. Ο τελευταίος χρόνος στη Λεβάντε ήταν δύσκολος για μένα. Έκανα προπόνηση, δεν έπαιζα αλλά από φυσική κατάσταση είμαι καλά. Είμαι έτοιμος να παίξω, εάν ο μίστερ το θεωρεί απαραίτητο", υποστήριξε ο Νίκος Καράμπελας.

Η Βαγιαδολίδ υποδέχεται, το Σάββατο 6 Φλεβάρη, την Πονφεραντίνα για την 24η αγωνιστική της δεύτερη κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Βαγιαδολίδ μετά από 23 αγωνιστικές είναι στην 11η θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την Ταραγόνα η οποία είναι στην 6η θέση, πρώτη από αυτές που οδηγούν στα play-offs.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ