ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καραγκούνης: "Μου ταιριάζει το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου"

Καραγκούνης: "Μου ταιριάζει το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου"

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε στο επίσημο περιοδικό της Φούλαμ για το "καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου", τις απίστευτες παροχές που έχουν οι ποδοσφαιριστές και τον λόγο που απολαμβάνει να παίζει εκεί.

Συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη φιλοξενεί το επίσημο περιοδικό της Φούλαμ (Fultime). Απόσπασμά της δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του λονδρέζικου συλλόγου και σε αυτό ο Έλληνας μέσος αποθεώνει το αγγλικό πρωτάθλημα για την εξαιρετική οργάνωση που έχει.

"Νομίζω πως ήταν μία καλή σεζόν (σ.σ. η πρώτη του) και μία εξαιρετική εμπειρία για μένα. Το ποδόσφαιρο εδώ σε σύγκριση με τις Ελλάδα, Ιταλία και Πορτογαλία, παίζεται σε καλύτερα γήπεδα και υπάρχει φοβερή ατμόσφαιρα. Η Premier League είναι σίγουρα το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αυτά που σου προσφέρει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν μπορείς να τα βρεις πουθενά αλλού. Η οργάνωση, τα γήπεδα, οι εγκαταστάσεις που έχει η κάθε ομάδα σου επιτρέπουν να παίζεις κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Παίζοντας εδώ δεν υπάρχουν δικαιολογίες για έλλειψη προετοιμασίας.

Δε θα έλεγα πως έπαθα πολιτισμικό σοκ, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά. Όλο το σύστημα είναι πολύ πιο οργανωμένο εδώ, δεν υπάρχει ειλικρινά καμία σύγκριση. Ακόμα και το πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο οι Άγγλοι είναι εντελώς διαφορετικό", δηλώνει ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ενώ προσθέτει:

"Νομίζω πως μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο καλούμαι να παίζω εδώ. Σε πολλές περιπτώσεις οι διαιτητές δε σταματούν το παιχνίδι και έτσι υπάρχει ταχύτητα και καλός ρυθμός. Αυτό το στυλ ποδοσφαίρου μου ταιριάζει και είναι αυτό που μου αρέσει εδώ".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ