ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Καμία πρόταση για Παπαδόπουλο"

"Καμία πρόταση για Παπαδόπουλο"
Κυριάκος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχει πρόταση για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χορστ Χελντ, γενικός διευθυντής της Σάλκε. "Είμαστε χαρούμενοι που σύντομα θα ξαναπαίξει" προσέθεσε.

Στοπ στις φήμες που ήθελαν τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να βρίσκεται μία ανάσα από τη Λίβερπουλ έβαλε ο προπονητής της Σάλκε.

Υπήρχαν δημοσιεύματα που θεωρούσαν πως η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού είναι σχεδόν κλεισμένη, αλλά ο Χορστ Χελντ ξεκαθάρισε πως αυτά δεν έχουν καμία βάση.

"Αυτά είναι φήμες. Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Παπαδόπουλο ούτε από τη Λίβερπουλ ούτε από κάποιον άλλο σύλλογο. Αντιθέτως, είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόοδο που έχει ο "Πάπα" στο γόνατό του και ελπίζουμε να είναι σύντομα στη διάθεσή μας. Σχεδιάζουμε το μέλλον μας με αυτόν".

Όλα αυτά τη στιγμή που η "Liverpool Echo" αναφέρει πως εξακολουθούν να υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ της Λίβερπουλ και της Σάλκε, αλλά η πρώτη είναι διστακτική στο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των "βασιλικών μπλε" λόγω και του σοβαρού τραυματισμού που είχε ο 21χρονος αμυντικός.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ