ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Η Ρόμα θέλει 50 εκατ. ευρώ απ' την Ίντερ για Μανωλά"

"Η Ρόμα θέλει 50 εκατ. ευρώ απ' την Ίντερ για Μανωλά"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sport Italia", η Ρόμα ζήτησε 50.000.000 ευρώ απ' την Ίντερ για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά. Μεταγραφική προτεραιότητα ο Έλληνας στόπερ για τους νερατζούρι ενόψει καλοκαιριού.

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν οι άνθρωποι της Ίντερ, αν θέλουν να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά απ' τη Ρόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του " Sky Sport Italia", τις οποίες αναπαράγουν και τα υπόλοιπα ιταλικά ΜΜΕ, οι "τζαλορόσι" ζήτησαν 50.000.000 ευρώ απ' τους Μιλανέζους για την παραχώρηση του Έλληνα στόπερ.

Το ρεπορτάζ του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου αναφέρει πως ο 25χρονος αμυντικός αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για την Ίντερ ενόψει καλοκαιριού, με τους νέους ιδιοκτήτες να είναι έτοιμοι να δαπανήσουν σημαντικά ποσά για την ενίσχυση της ομάδας με στόχο να την επαναφέρουν στην κορυφή της Serie A.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, η ιστοσελίδα "Goal.com" αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Μανωλά και της Ίντερ για πενταετές συμβόλαιο, το οποίο θα αποφέρει στον Έλληνα άσο 4.500.000 ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Συμφωνία Μανωλά-Ίντερ για το καλοκαίρι"
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ