ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η πίστη του Μανωλά για τη Ρόμα, δάσκαλος για τους "νέους"

Romas Kostas Manolas wears the team jersey bearing a Chinese writing which reads: "The golden Monkey brings happiness and fortune " to greet the upcoming Chinese New Year , during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 7, 2016.  The Lunar New Year which falls on Feb. 8 this year marks the Year of the Monkey in the Chinese calendar. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Romas Kostas Manolas wears the team jersey bearing a Chinese writing which reads: "The golden Monkey brings happiness and fortune " to greet the upcoming Chinese New Year , during a Serie A soccer match between Roma and Sampdoria at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 7, 2016. The Lunar New Year which falls on Feb. 8 this year marks the Year of the Monkey in the Chinese calendar. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στο επίσημο σάιτ της Ρόμα και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την φετινή σεζόν, ενώ είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τους νέους να εγκλιματιστούν στα νέα δεδομένα.

Στο σάιτ της Ρόμα μίλησε ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής σέντερ μπακ των "τζαλορόσι", εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή, ενώ προτίθεται να βοηθήσει τους καινούργιους παίκτες να εγκλιματιστούν στα νέα δεδομένα, διότι ανέφερε και ο ίδιος πως η Ρόμα δεν είναι εύκολη ομάδα και υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Διανύοντας την 5η σεζόν στην Αιώνια Πόλη, είναι πλέον παλιός στο "Ολίμπικο", θυμίζοντας πως για τη Ρόμα και για πολλά άλλα θέματα είχε μιλήσει στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr πριν μερικές ημέρες.

Έμεινες στην ομάδα και έκανες μία σπουδαία σεζόν. Πώς άλλαξε η σχέση σου με την Ρόμα;

"Πήρα πάρα πολλά μηνύματα από τους οπαδούς, τους ευχαριστώ για τη στήριξη προς το πρόσωπό μου. Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ, ανανέωσα πέρυσι και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Είμαι πεπεισμένος πως φέτος θα πάμε ακόμα καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν".

Είσαι ένα σημείο αναφοράς και για τους νέους...

"Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους τους νέους, είναι ταπεινά παιδιά. Μερικοί είναι νεαροί σε ηλικία και προσπαθούν να έχουν μία νέα περιπέτεια εδώ στην Ρόμα. Δεν θα είναι εύκολο επειδή η Ρόμα δεν είναι μία εύκολη ομάδα, θα πρέπει να έχουν το σωστό μυαλό και να δουλέψουν σκληρά. Δεν είναι εύκολο να παίξεις εδώ. Επίσης έχουν έρθει και παίκτες με εμπειρία όπως ο Μαρκάνο, ο Σαντόν, ο Μιράντε και ο Κριστάντε. Εγώ θα είμαι στη διάθεσή τους για να τους βοηθήσω, θέλω μόνο να δω αυτά τα παιδιά να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Είσαι πιο ανυπόμονος για την κλήρωση στο Champions League ή στο πρωτάθλημα;

"Το πρωτάθλημα είναι αυτό που περιμένεις κάθε Κυριακή, είναι η ζωή σου. Στο Champions League αφήσαμε προσδοκίες στους φιλάθλους μας, ελπίζω ότι και αυτή τη χρονιά θα τους δώσουμε χαρές. Το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, ειδικά όταν έχουμε τους οπαδούς μας. Με το στάδιο γεμάτο είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε αντίπαλο".

Η Ρόμα είναι έτοιμη να χτυπηθεί με τους ανταγωνιστές της;

" Έχουν ενισχυθεί οι ομάδες, η Ίντερ έκανε καλές μεταγραφικές κινήσεις όπως και εμείς. Η Γιούβε είναι πάντα η Γιούβε, έχει ισχυρό ρόστερ, υπάρχει επίσης η Νάπολι. Θα πρέπει να παλέψεις και να συγκρουστείς. Είμαι αισιόδοξος όμως εξαρτάται από τη διάθεσή μας και τη δουλειά μας. Θα πρέπει να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα".



TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ