ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η επιθυμία του Μήτρογλου και η ρήτρα-μαμούθ

Η επιθυμία του Μήτρογλου και η ρήτρα-μαμούθ
Μήτρογλου

Η Μπενφίκα αγοράζει τον Κώστα Μήτρογλου από τη Φούλαμ, όπως άλλωστε είναι και η επιθυμία του Έλληνα φορ, με τη ρήτρα του να φτάνει τα 45.000.000 ευρώ.

Πρωταθλητής με τη Μπενφίκα ανακηρύχθηκε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας φορ, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν φέτος, εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στη Λισσαβώνα και τους "Αετούς".

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Φέτος, πραγματοποίησα μία πολύ καλή σεζόν και θα ήθελα να παραμείνω στην Μπενφίκα", ανέφερε ο Μητρο-γκολ, ο οποίος έκανε την διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας να δώσει τα 7.000.000 ευρώ που θέλει η Φούλαμ για να τον παραχωρήσει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα στους δυο συλλόγους και έτσι ο Μήτρογλου θα αποτελεί και με τη... βούλα παίκτη της Μπενφίκα, ως το 2020, αφού αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τεσσάρων ετών.

Μάλιστα, η ρήτρα του συμβολαίου του θα φτάνει τα 45.000.000 ευρώ, εν ολίγοις 6,5 φορές πάνω από το ποσό που θα δαπανήσει η Μπενφίκα για να τον αγοράσει. Αυτό δείχνει πόσο πολύ τον πιστεύει και ότι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ