ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γκολ Ιωαννίδη στην ''πρεμιέρα'' της Ντόρτμουντ

Γκολ Ιωαννίδη στην ''πρεμιέρα'' της Ντόρτμουντ
Ιωαννίδης

Ένα γκολ, ένα δοκάρι και ένα ακυρωμένο τέρμα ως οφσάιντ για τον Νίκο Ιωαννίδη στο πρώτο φιλικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη νέα σεζόν. Ο Παπασταθόπουλος ήταν σε άδεια εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά την προσεχή σεζόν ο Νίκος Ιωαννίδης στη Ντόρτμουντ. Ο 21 ετών επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο νικηφόρο (5-0) φιλικό των Γερμανών ενόψει της νέας σεζόν, απέναντι στη Ρέντε, και βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, παρά τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Σημείωσε το τρίτο τέρμα της Μπορούσια, νωρίτερα είχε κεφαλιά - ψαράκι στο δοκάρι (6'), ενώ στο 10' βρήκε δίχτυα, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο νέος τεχνικός της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και ως εκ τούτου ο Ιωαννίδης αντικαταστάθηκε. Τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ σημείωσαν οι Γκιουντογάν, Μχιταριάν, Στέντσελ και Μαρουόκα.

Γκολ Ιωαννίδη στην ''πρεμιέρα'' της Ντόρτμουντ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς και οι Καγκάουα - Ομπαμεγιάνκ, είχαν επιπλέον άδεια, εξαιτίας των υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Αξιοσημείωτο ότι το φιλικό παρακολούθησαν 7.500 θεατές.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ