ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανακοινώθηκε από την Χαρτς ο Αυλωνίτης

Ανακοινώθηκε από την Χαρτς ο Αυλωνίτης

Παίκτης της Χαρτς είναι και επίσημα ο Τάσος Αυλωνίτης καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του Sport24.gr

Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr πως ο Τάσος Αυλωνίτης είναι κοντά σε συμφωνία με την Χαρτς ο σύλλογος της Σκωτίας ανακοίνωσε και επίσημα την υπογραφή συμβολαίου με τον 27χρονο αμυντικό για τους επόμενους έξι μήνες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Χαρτς ενίσχυσε την αμυντική της γραμμή με την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη. Ο Έλληνας στόπερ συμφώνησε μέχρι το τέλος της σεζόν ως ελεύθερος και θα είναι συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο 27χρονος αμυντικός έχει έξι χρόνια εμπειρίας αγωνιζόμενος στη μεγάλη κατηγορία στην Ελλάδα με την Καβάλα, τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό.

Γνωστός ως Τάσος ο κεντρικός αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Στουρμ Γκρατς της Αυστρίας και είναι διεθνής με την U21 στην Ελλάδα. Όπως και ο Τζιόλης έτσι και ο Αυλωνίτης είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ρέιντζερς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ