ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμπλέκουν Ίντερ με Μανωλά

Εμπλέκουν Ίντερ με Μανωλά

Εγχώριο διεκδικητή του Κώστα Μανωλά φέρεται να αποκτά η Ρόμα, με την Ίντερ να τον έχει τοποθετήσει στο "στόχαστρό" της ενόψει καλοκαιριού!

Στο πλαίσιο της "οικοδόμησης" μίας Ίντερ που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει τον τίτλο του ιταλικού πρωταθλήματος, οι ιθύνοντες της ομάδας του Μιλάνου αναλογίζονται το ενδεχόμενο να προβούν σε μία κίνηση που θα... ταράξει τα νερά της Serie A και έχει να κάνει με την πιθανότητα κατάθεσης μεταγραφικής πρότασης στη Ρόμα, για τα "μάτια" Κώστα Μανωλά!

Οι Ρωμαίοι, απ' την πλευρά τους, εφόσον "ξεφορτώθηκαν" τη ρήτρα μεταπώλησης που είχε ο Ολυμπιακός μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβρη (έληξε η προθεσμία), δεν παρουσιάζονται αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο πώλησης του Έλληνα αμυντικού. Ωστόσο, εξυπακούεται ότι επιθυμούν να ικανοποιηθούν από οικονομικής άποψης, προκειμένου να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Εμπλέκουν Ίντερ με Μανωλά

Η εμπλοκή της Ίντερ αναμένεται να δώσει νέες διαστάσεις στην υπόθεση της μεταγραφής του 25χρονου, καθώς αποτελεί δεδομένο ότι οι "τζιαλορόσι" είτε θα απαιτήσουν ακόμη μεγαλύτερο ποσό, λόγω του ότι πρόκειται για άμεση ανταγωνίστριά τους, είτε θα αρνηθούν να της τον παραχωρήσουν. Το ίδιο θα ισχύσει και για τη Γιουβέντους, αν η τελευταία αποφασίσει να επανέλθει στην "κούρσα" της διεκδίκησής του.

Το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, το οποίο και αποκάλυψε το ενδιαφέρον των "νερατζούρι" για τον διεθνή αμυντικό της Ρόμα, στέκεται επίσης στις περιπτώσεις ηχηρών ονομάτων, όπως ο Ντε Φράι της Λάτσιο και οι Βεράτι - Κριχόβιακ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μιλά, επίσης, για άμεσο ραντεβού μεταξύ των ανθρώπων που επιμελούνται του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας, με τους Κινέζους ιδιοκτήτες της, στην Κίνα. Όπως και να 'χει, οι ογκώδεις αυτές επενδύσεις, αναμένεται να γίνουν πραγματικότητα το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη.

Σημειωτέον, δημοσιεύματα του περασμένου Οκτωβρίου, παρουσίαζαν τη Ρόμα να έχει δώσει προτεραιότητα στην Μπαρτσελόνα, αναφορικά με την ενδεχόμενη πώληση του Κώστα Μανωλά. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που οι συζητήσεις μεταξύ της πλευράς του 25χρονου και της διοίκησης των "τζιαλορόσι", με "φόντο" την επέκταση της συνεργασίας τους, έχουν "παγώσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προς άμεση αποχώρηση ο Σάμαρης
"Πάγωσαν" με τον σοβαρό τραυματισμό του Καρέλη στη Γκενκ
Ο Αναστασίου παίζει με τίγρη στην Ταϊλάνδη
Ο Βαγιέχο "φρενάρει" του Παπασταθόπουλου στη Ρεάλ
Θέλει Νίνη ο Ερυθρός Αστέρας
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ