ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Έγιναν δύο τα ελληνόπουλα στα "πάντσερ"

Έγιναν δύο τα ελληνόπουλα στα "πάντσερ"

Μετά τον Γιώργο Σπανουδάκη της Μπαρτσελόνα και ο Παντελής Σαχπατζίδης της Σάλκε δέχθηκε κλήση από την U-15 της Εθνικής Γερμανίας

Δύο έγιναν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού, οι οποίοι δέχθηκαν πρόσκληση και προπονούνται πλέον με την U-15 της Εθνικής Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, μετά τον Γιώργο Σπανουδάκη της Μπαρτσελόνα, πρόσκληση από τα "πάντσερ" δέχθηκε και ο Παντελής Σαχπατζίδης της Σάλκε.

Ο Γιώργος Σπανουδάκης είχε κληθεί για προπονήσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας και είναι αναπόσπαστο πλέον μέλος της U-15, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και σε δύο αγώνες

Μετά τον Σπανουδάκη, ο τεχνικός της U-15, συμπεριέλαβε στις τελευταίες κλήσεις του και τον 15χρονο Παντελή Σαχπατζίδη της Σάλκε.

Ο Σαχπατζίδης αγωνίζεται ως αμυντικό μέσος, έχει προσκληθεί και από τον δικό μας Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Ελευθεριάδη, στη νεοσύστατη Εθνική U-15 της Ελλάδας και έδωσε το παρόν σε μία από τις τρεις κλήσεις (τον Οκτώβριο).

Ωστόσο, ο νεαρός της Σάλκε επέλεξε να αποδεχτεί την κλήση της Εθνικής U-15 της Γερμανίας, στης οποίας τις προπονήσεις μετείχε τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή: football-academies.gr

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ