ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δυο ακόμα Έλληνες στην Ακρόπολις

Δυο ακόμα Έλληνες στην Ακρόπολις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάκης Γκέζος θα μεταβεί την Κυριακή στην Σουηδία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ακρόπολις στην οποία δοκιμάζεται και ο Δημήτρης Γιάκος. Προετοιμασία στην Ελλάδα τον Μάρτιο.

Η ενίσχυση της Ακρόπολις, ομάδα Γ' Εθνικής της Σουηδίας, με Έλληνες ποδοσφαιριστές συνεχίζεται καθώς δυο ακόμα ελληνόπουλα αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα που την "τρέχουν" αποκλειστικά Έλληνες μετανάστες.

Χαρακτηριστικά την Κυριακή αναμένεται να μεταβεί στην Σουηδία ο 23χρονος Μάκης Γκέζος (σ.σ. γεννημένος στις 15/08/1992) ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Αχαρναϊκό και Γλυφάδα ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανιώνιος με τον οποίο τη σεζόν 2014-15 είχε 9 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος όμως, βρέθηκε κοντά στον Άρη, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία.

Τώρα όμως θα βρεθεί στην Σουηδία και θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ακρόπολις και θα βρει και πάλι ως συμπαίκτη τον φίλο του αλλά και παλιό του συμπαίκτη στον Πανιώνιο, τον Κωνσταντίνο Σταυροθανασόπουλο.

Ο έτερος Έλληνας ο οποίος δεν αποκλείεται να συνεχίσει και αυτός την καριέρα του στην Ακρόπολις είναι ο Δημήτρης Γιάκος που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός μέσος (σ.σ. γεννημένος στις 10/01/1996) από τις αρχές Γενάρη έχει μεταβεί στην Σουηδία και μετέχει στην προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς έχοντας αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Ανανεώνει ο Σταυροθανασόπουλος

Εν τω μεταξύ ο Κωνσταντίνος Σταυροθανασόπουλος ο οποίος ήταν ο πρώτος Έλληνας ο οποίος βρέθηκε στην Σουηδία από την Super League θα ανανεώσει το συμβόλαιο του αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε τις προηγούμενες μέρες. Ο 23χρονος επιθετικός θα ενισχύσει και φέτος την Ακρόπολις και θα προσπαθήσει να την βοηθήσει να πάρει την άνοδο στην Β' Εθνική Σουηδίας.

Προετοιμασία σε Θεσσαλονίκη η Αγρίνιο

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας της Σουηδίας αυτή συνεχίζεται χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα ενώ είναι πολύ πιθανό φέτος οι παίκτες του συλλόγου να μεταβούν στην Ελλάδα για ένα κομμάτι της προετοιμασίας τους τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα αυτό που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα είναι αν θα πάνε στην Θεσσαλονίκη ως καλεσμένοι της διοίκησης του ΠΑΟΚ ή στο Αγρίνιο.

Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού θα φιξαριστούν τις επόμενες μέρες και θα γίνουν γνωστές τόσο οι ημερομηνίες όσο και ο τελικός προορισμός.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ