ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δεν πάει Τζένοα ο Παπασταθόπουλος!

Δεν πάει Τζένοα ο Παπασταθόπουλος!

Η μεταγραφή του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ στη Μίλαν αλλά και τριών ακόμα παικτών βρίσκεται ξαφνικά στον αέρα, με ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος "μπλοκάρει" τη συμφωνία θέλοντας να παραμείνει στο "Σαν Σίρο".

O Αντριάνο Γκαλιάνι με τον Ενρίκο Πρετσιόζι έδωσαν τα χέρια το απόγευμα της Τρίτης, σε μία συμφωνία που περιελάμβανε την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Μπόατενγκ από τη Μίλαν, την οριστική επιστροφή στο Μιλάνο των Αμέλια και Παλόσκι, καθώς και την μετακίνηση των Παπασταθόπουλου και Μπερέτα στη Τζένοα, όμως φαίνεται πως "λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο"...

Όπου ξενοδόχος σε αυτή την περίπτωση προσθέστε δίπλα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την Πέμπτη ότι ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ "μπλοκάρει" τη μεταγραφή του Μπόατενγκ εκφράζοντας ταυτόχρονα την επιθυμία του να μην γυρίσει στη Τζένοα αλλά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο "Sokratis" αρνήθηκε να παραχωρηθεί και ζήτησε να καθήσει μαζί με τον μάνατζέρ του στο τραπέζι με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, προκειμένου να διαπραγματευτούν μία ενδεχόμενη παραμονή του στην ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η "Gazzetta dello Sport", ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι θα προσπαθήσει να πείσει τον Παπασταθόπουλο να κάμψει τις αντιστάσεις του και να δεχτεί να επιστρέψει στη Τζένοα, ενώ στον αντίποδα ο Ενρίκο Πρετσιόζι φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει τον Έλληνα άσο στη Λάτσιο (είχε κάνει πρόταση και τον Ιανουάριο να τον αποκτήσει) για να μην χαλάσει η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών.

Το σίγουρο πάντως ότι αυτή τη στιγμή ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξακολουθεί να είναι στο ρόστερ της Μίλαν, και ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ενδέχεται να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του ραντεβού που θα έχει αυτός και ο Έλληνας μάνατζέρ του, Νίκος Κιλτσίδης, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ