ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"A Bola": "Ο Μήτρογλου κόντρα στα φαντάσματα"

"A Bola": "Ο Μήτρογλου κόντρα στα φαντάσματα"
Μήτρογλου-Μπενφίκα

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας "A Bola", η οποία αναφέρεται στην επιστροφή του ενόψει Σετούμπαλ μετά τον τραυματισμό του που συνοδεύτηκε από αποκλεισμό στο Taça da Liga από τη Μορεϊρένσε.

Το πόσο σημαντικός είναι ο Κώστας Μήτρογλου για την Μπενφίκα, φαίνεται και από την σημασία που δίνουν στην παρουσία του οι Πορτογάλοι. Έλειψε από τον ημιτελικό στο Taça da Liga με τη Μορεϊρένσε λόγω τραυματισμού και η ομάδα του ηττήθηκε 3-1, μένοντας εκτός τελικού.

Απόψε το βράδυ (30/1) επιστρέφει για το ματς πρωταθλήματος με την Σετούμπαλ και ο προπονητής του αναμένεται να του εμπιστευθεί μια θέση στην γραμμή κρούσης. Άλλωστε, έχει μπει δυνατά μέσα στο 2017 ο "πιστολέρο".

Η "A Bola" φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της και μάλιστα ως κεντρικό θέμα τον διεθνή φορ, γράφοντας τον τίτλο "Ο Μήτρογλου κόντρα στα φαντάσματα", δείχνοντας την σημασία της απουσίας του για τους Λουζιτανούς και πώς αυτοί παρουσιάστηκαν στο προηγούμενο ματς.

Μάλιστα, επιστρέφει και ο Φέισα για την Μπενφίκα σε αυτό το παιχνίδι, ενώ θα απουσιάσουν οι Σάλβιο και Λισάντρο Λόπες. Μένει να δούμε αν η επιστροφή του θα συνδυαστεί και με γκολ.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ:

"A Bola": "Ο Μήτρογλου κόντρα στα φαντάσματα"
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ