ΚΥΠΡΟΣ

Το ξέσπασμα του "Μπίδη" για την Κύπρο

Το ξέσπασμα του "Μπίδη" για την Κύπρο

Στις δραματικές στιγμές που βιώνει η Κύπρος τις τελευταίες μέρες αναφέρθηκε ο μέσος του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Χαραλαμπίδης εκφράζονται την απορία αλλά και την οργή του για τους λόγους που η Μεγαλόνησος βρίσκεται σε δυσμενή θέση.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter την άποψη του για τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την οικονομία της Κύπρου αλλά και τις πιέσεις που δέχεται η Μεγαλόνησος από την Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

"Κουρέματα, μνημόνια, τράπεζες, Eurogroup, Μέρκελ, Ρώσοι κτλ.. Και ακόμη οι "υπεύθυνοι" βλ.(ελληνικά ομόλογα) ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι!!!" έγραψε αρχικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

"Απλά διερωτώμαι. Πώς είναι δυνατόν να μπορεί να πάρει κάποιος μία τόσο σημαντική απόφαση έχοντας ένα πιστόλι στον κρόταφο!!!" ήταν τον επόμενο tweet του.

Τα περιθώρια για να αποφασίσει η Κύπρος για το μέλλον της έχουν στενέψει.

"Και πώς μπορεί αυτή η απόφαση να είναι και σωστή όταν παίρνεται κάτω από τόσο ασφικτικά χρονοπεριθώρια...", αναρωτιέται ο 31χρονος άσος, ενώ συμπληρώνει:

"Όποια κι αν είναι αυτή η απόφαση θα είναι άδικη και λανθασμένη, γρήγορη και πιεστική, ανασφαλής και αόριστη!"

"Ποιοί ευθύνονται; Πού κρύβονται; Γιατί μείναμε την τελευταία στιγμή να πάρουμε αποφάσεις; Δεν τα γνωρίζαμε όλα αυτά προηγουμένως; Απλά διερωτώμαι με το φτωχό μου το μυαλό... Τόσο καιρό τι στο καλό κάναμε;;;", έγραψε ο "Μπίδης".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ