ΚΥΠΡΟΣ

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα Futsal στην Κύπρο

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα Futsal στην Κύπρο

To Super Cup του ποδοσφαίρου σάλας μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ διεκόπη ύστερα από εισβολή των οπαδών, οι οποίοι πέταξαν αντικείμενα, πέτρες και μπουκάλια, προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές το Κλειστό Γυμναστήριο "Τάσσος Παπαδόπουλος". (VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ για το Super Cup του ποδοσφαίρου σάλας.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, όλα άρχισαν όταν στο Κλειστό Γυμναστήριο "Τάσσος Παπαδόπουλος" έκαναν την εμφάνισή τους οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης. Στο γήπεδο βρίσκονταν ήδη οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι κι αποχώρησαν για λίγα λεπτά, όμως επανήλθαν εκσφενδονίζοντας πέτρες, μπουκάλια και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

Το γήπεδο έχει υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές από τους βανδαλισμούς, ενώ η Αστυνομία διεξάγει προκαταρκτική έρευνα.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, καταδικάζοντας το θλιβερό συμβάν.

Δείτε το VIDEO απ' τα επεισόδια:

Η ανακοίνωση:

"Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού καταδικάζει ανεπιφύλακτα τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Super Cup Futsal ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωσης, στο Κλειστό Στάδιο "Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία", την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο ΚΟΑ ως η Ανώτατη Αθλητική Αρχή έχει ως σκοπό και στόχο την πάταξη αυτών των θλιβερών φαινομένων χουλιγκανισμού, που αμαυρώνουν τον αθλητισμό μας. Για τα ψεσινά γεγονότα, ο Οργανισμός προχώρησε στις ακόλουθες ενέργειες:

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης συγκάλεσε σύσκεψη για εξέταση των γεγονότων, αφού προηγήθηκε επί τόπου επίσκεψη για επιθεώρηση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το Στάδιο.

Στη σύσκεψη έγινε πλήρης ενημέρωση για τα όσα διαδραματίστηκαν, ενώ διατάχθηκε άμεση έρευνα για καταγραφή όλων των γεγονότων που συνέβησαν στον τελικό.

Μετά από τα πιο πάνω ο ΚΟΑ θα προβεί στις δέουσες ενέργειες, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ