ΚΥΠΡΟΣ

Σκέψεις για αποχώρηση από τον Μαντούκα

Σκέψεις για αποχώρηση από τον Μαντούκα

Ο Γκουστάβο Μαντούκα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό τραυματισμό και όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πέντε σεζόν βρίσκεται στην Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ ο Γκουστάβο Μαντούκα, έχοντας περάσει μοναδικές στιγμές και σπουδαίες επιτυχίες, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα χρόνια όμως έχουν περάσει (κλείνει τα 35 το καλοκαίρι), κι ένας τραυματισμός που δεν λέει να τον αφήσει σε ησυχία, ίσως τον αναγκάσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο νωρίτερα απ ότι είχε προγραμματίσει.

Σύμφωνα με το balla.com.cy, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος σκέφτεται πως είναι μάλλον ανώφελο ένα ακόμη ταξίδι στο Μόναχο, από τη στιγμή που δεν διαπιστώνει ο ίδιος ουσιαστική βελτίωση στον τραυματισμό του.

Ήδη από τα Χριστούγεννα ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είχε δηλώσει ότι η διοίκηση σκέφτεται τον Μαντούκα στη θέση του τεχνικού διευθυντή μελλοντικά. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως θα πάρει το δίπλωμα του προπονητή, αν και δεν έχει αποφασίσει ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει.

Το βέβαιο είναι ότι το μέλλον του βρίσκεται στην Κύπρο και το μαρτυρά και το βραζιλιάνικο εστιατόριο που έχει στα σκαριά στη Λευκωσία.Οι όποιες σκέψεις επαναπατρισμού έκανε παλιότερα φαίνεται πως έχουν εγκαταλειφτεί, αφού η Κύπρος αρέσει στον Μαντούκα και την οικογένειά του και δεν προκύπτει αποχώρησή τους άμεσα από το νησί μας.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ