ΚΥΠΡΟΣ

Λορένθο: "Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα"

Λορένθο: "Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χουάνχο Λορένθο μίλησε σε ισπανικό μέσο για τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ. Υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε ότι το κυπριακό πρωτάθλημα κρύβει περισσότερες δυσκολίες.

Ο Χουάνχο Λορένθο είναι τους τελευταίους μήνες υπεύθυνος σκάουτινγκ στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο πόστο, καθώς βρέθηκε στην ίδια θέση και στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια.

Ο Λορένθο μίλησε στην ισπανική ιστοσελίδα "Ideal" για τη μετακίνησή του απ' τους Πειραιώτες στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τις ομοιότητες που έχουν οι δύο ομάδες.

Σημείωσε μεταξύ άλλων:

- Για τη μετακίνησή του απ' την Ελλάδα στην Κύπρο: "Ή προσαρμογή ήταν εύκολη, καθώς δούλεψα στην Ελλάδα για τέσσερα χρόνια. Οι δύο χώρες μοιάζουν πάρα πολύ, οπότε πρακτικά δεν υπήρχε κάποια αλλαγή".

- Για τις ομοιότητες Ολυμπιακού - ΑΠΟΕΛ: "Υπάρχουν τρόποι για να κατανοήσεις τις καθημερινές απαιτήσεις δύο συλλόγων με τους ίδιους στόχους. Το επίπεδο των προσδοκιών και των απαιτήσεων είναι υψηλό. Είναι ομάδες που θέλουν να κερδίζουν.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα φέτος το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και θα κατακτήσει το 19ο απ' τα τελευταία 21. Στην περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ φτάσει στην κορυφή και φέτος, τότε θα είναι το πέμπτο συνεχόμενο. Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικό, με τις ομάδες να θέλουν να τερματίσουν ψηλά για να αγωνιστούν στην Ευρώπη".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ