ΚΥΠΡΟΣ

Εκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο Κύπριου διαιτητή

Εκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο Κύπριου διαιτητή

Εκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του Λεόντιου Τράττου σημειώθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις πρωϊνές ώρες σήμερα στα Λατσιά. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και προκλήθηκαν και άλλες ζημιές.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 περίπου τα ξημερώματα και το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η Αστυνομία επιβεβαιώνει την είδηση και σε λίγη ώρα θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου με περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στα Λατσιά, όπου διαμένει ο υπάλληλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ είναι διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Προκλήθηκαν ζημιές στον ανεμοθώρακα, στο καπό και στη μηχανή του αυτοκινήτου. Το ύψος της ζημιάς δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Ζημιές προκλήθηκαν και σε ακόμη ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Αναμένεται η αντίδραση του Συνδέσμου Διαιτητών, του οποίου πρόεδρος είναι ο κ. Τράττος, αλλά και η αντίδραση της ΚΟΠ.

Ο Σύνδεσμος διαιτητών Κύπρου με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι θα συνεδριάσει έκτακτα σήμερα (28/02) το απόγευμα με αφορμή των βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητο του Λεόντιου Τραττου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου με σκοπό τη μελέτη του όλου θέματος όπως έχει προκύψει μετά τη βομβιστική επίθεση εναντίον του Προέδρου του Συνδέσμου κύριου Λεόντιου Τράττου, θα συνέλθει έκτακτα σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:00 μμ.

Για οποιαδήποτε απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: Βalla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ