ΚΥΠΡΟΣ

Δώνης: "Μην συνηθίσουμε στις ήττες"

Δώνης: "Μην συνηθίσουμε στις ήττες"
ΑΠΟΕΛ Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην καλή παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην Γαλλία και την ήττα στο 90ο λεπτό από την Μπορντό

"Τα παιδιά προσπαθούν να αφομοιώσουν έναν νέο τρόπο παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς αυτό που παρατηρώ είναι σαν να είμαστε σε μια ευθεία γραμμή. Δηλαδή η ομάδα δεν έχει ακόμα τον ρυθμό που θα ήθελα, παρά την προσπάθεια που γίνεται και ειδικά σήμερα μετά το 75' φαινόμασταν αρκετά κουρασμένοι.

Υπάρχουν σίγουρα σημάδια βελτίωσης, ότι η ομάδα σε σύντομο διάστημα μπορεί να δείξει καλύτερα στοιχεία αλλά και να κερδίσουμε. Γιατί το να κάνουμε εμφάνιση, όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν αρκεί", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για την κατάσταση της ομάδας, είπε: "Όχι... Θα ήταν άδικο και λάθος να αφήσω αιχμές για τον προηγούμενο προπονητή. Η αλλαγή ρυθμού στο παιχνίδι δεν είναι πάντα θέμα φυσικής κατάστασης. Μπορεί να οφείλεται σε κούραση ή άλλους λόγους. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει ένταση στο παιχνίδι μας. Όσο περνά ο καιρός βλέπω μεγαλύτερη κούραση. Είναι κάτι που θα το λύσουμε στο επόμενο διάστημα".

Για το πως έπαιξε η ομάδα, τόνισε: "Είχαμε επιλέξει το 4-3-3 και το 4-5-1 όταν κάναμε άμυνα, για να έχουμε παίκτες στο άξονα και να κυκλοφορεί η μπάλα. Όμως ήμασταν πολύ αργοί και έπρεπε να το αλλάξουμε. Νομίζω ότι εκεί συμπεριφερθήκαμε καλύτερα τακτική, λειτούργησαν καλύτερα οι πλάγιοί μας. Είχαμε καλή κατοχή στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και να προηγηθούμε.

Είναι απαραίτητη η νίκη στα επόμενα δυο παιχνίδια. Απαραίτητη είναι και η βελτίωση. Δεν πρέπει να συνηθίζουμε τις ήττες, είναι άσχημο ανεξαρτήτως προβλημάτων. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Δευτέρας, να εμφανιστούμε καλύτεροι και να κερδίσουμε".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ