COPA AMERICA

Ταμπάρες: "Μην υποτιμήσουμε το Περού"

Uruguay's Diego Forlan, left, shakes hands with Uruguay's Oscar Tabarez as he leaves the field after being substituted during a friendly soccer match ahead of the upcoming 2011 Copa America against Estonia in Rivera, some 500 km north of Montevideo, Uruguay, Thursday, June 23, 2011. Argentina will host the Copa America soccer tournament from July 1 to July 24. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Uruguay's Diego Forlan, left, shakes hands with Uruguay's Oscar Tabarez as he leaves the field after being substituted during a friendly soccer match ahead of the upcoming 2011 Copa America against Estonia in Rivera, some 500 km north of Montevideo, Uruguay, Thursday, June 23, 2011. Argentina will host the Copa America soccer tournament from July 1 to July 24. (AP Photo/Matilde Campodonico) AP

Ο προπονητής της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Περού και του Σέρχιο Μαρκαριάν, προτρέποντας τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο τους. Με Λοδέιρο βασικό οι Ουρουγουανοί.

Η Ουρουγουάη ρίχνεται τα ξημερώματα της Τρίτης (01:15, 5/7) στη μάχη του Κόπα Λιμπερταδόρες και άπαντες περιμένουν εμφανίσεις ανάλογες με εκείνες του περασμένου Μουντιάλ στη Νότιο Αφρική.

Ο τεχνικός της "σελέστε" Όσκαρ Ταμπάρες στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, επεσήμανε τις δυσκολίες της αποψινής αναμέτρησης και φρόντισε να προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του.

"Το Περού έχει μια πολύ οργανωμένη ομάδα, ταχύς και με καλή φυσική κατάσταση. Έχει το παραδοσιακό στυλ του περουβιανικό ποδοσφαίρου με υψηλή τεχνική, καλό έλεγχο της μπάλας και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

"Πιέζουν συνεχώς τον αντίπαλο και το προπονητικό επιτελείο τους είναι εξαιρετικά ικανό. Πραγματικά, το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να υποτιμήσουμε τον αντιπάλό μας", ήταν τα λόγου του Ταμπάρες.

Μέσα και Λοδέιρο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελέστε" επιβεβαίωσε τα σενάρια που είχαν να κάνουν με τον καταρτισμό της ενδεκάδας και τη συμμετοχή του Νικολάς Λοδέιρο.

Ο Μουσλέρα αναμένεται κάτω από τα δοκάρια, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο, Βικτορίνο και Κάσερες από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Αρέβαλο και Πέρες τα αμυντικά χαφ, ο Λοδέιρο μπροστά τους και η φονική τριπλέτα των Καβάνι, Φορλάν, Σουάρες στην επίθεση.

Σέντρα λοιπόν τα ξημερώματα για την πολυνίκη του θεσμού (μαζί με την Αργεντινή) Ουρουγουάη, με τις απαιτήσεις να είναι αρκετά υψηλές από την παρέα του Ντιέγκο Φορλάν.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ